Primarul orașului Galați nu crede în mituri, însă iubește basmele: ce a promis Ionuț Pucheanu la alegeri și ce s-a întâmplat de atunci

Distribuie articolul

Primarul orașului Galați, Ionuț Pucheanu, nu crede în mituri. În special, în miturile urbane despre tasări și depopulare. A spus-o în gura mare ca să-l audă toți cetățenii: pericolul de prăbușire a falezei Dunării, depopularea orașului și  tasările de peste tot sunt mituri transmise de persoane rău intenționate.

Este un fel de statul paralel, la un nivel mic, mic de tot. Nu ne permitem să-l contrazicem pe edilul șef și, probabil, gropzilele, cifrele de la statistică și studiile specialiștilor sunt întâmplări nefericite.

Primarul nu crede în mituri, în schimb este mare amator de basme. Dacă nu ne credeți, vă invităm să vă uitați în programul politic cu care i-a convins pe gălățeni să-l voteze(http://www.ionutpucheanu.ro/index.php/despre-ionut-pucheanu/) la alegerile din 2016. Bineînțeles, a fost votat de gălățeni care au aceeași pasiune: basmele și SF-ul.

Ar mai fi o categorie de gălățeni care îi cuprinde pe cei care nu cred în miturile administrative și nici nu sunt împătimiți ai basmelor politice. Iar dacă ne uităm doar la basmele actualei administrații, constatăm că avem parte de profesioniști cu zece clase peste Petre Ispirescu. Nici măcar Ispirescu nu a promis investitori la Parcul Industrial, un nou parc industrial, Galați-orașul verde, drum expres, stații moderne de sortare a deșeurilor municipale, zona metropolitană Galați – Brăila, Aventura Park și lacuri artificiale în pădurea din vecinătatea Stadionului Nicolae Rainea, bazin olimpic nou, cel mai mare Aqua Park din sud-estul României, reabilitarea/reamenajarea Falezei inferioare,  Complex Cultural…


Distribuie articolul

You May Also Like