Primăria Galați vrea să organizeze revelion stradal în trei locuri, cu trei DJ și cu cel puțin două mari focuri de artificii

Distribuie articolul

Primăria Galați a început demersurile pentru organizarea unui revelion stradal. Reprezentanții municipalității au lansat luni o licitație pentru organizarea unui eveniment de Anul Nou care se va desfășura concomitent în mai multe locuri.

Pentru evenimentul numit „Revelion în stradă 2022-2023 Galați-Light all night”, municipalitatea gălățeană este dispusă să investească suma de 270.000 de lei. Potrivit Primăriei Galați, revelionul în stradă se va desfășura în trei locuri ale orașului: pe esplanada de la Sala Sporturilor, în zona Spicu și pe Faleza Superioară în apropierea Parcului de la Elice.
Petrecerea la care sunt invitați gălățenii va fi asigurată de trei DJ cu reputație națională/locală (câte un DJ în fiecare loc). Muzica va începe la ora 23.00 și se va termina la ora 1.00, cu o pauză scurtă la miezul nopții.
În suma de bani pusă la bătaie sunt incluse și focurile de artificii. Conform caietului de sarcini, spectacolul pirotehnic va ține 10 minute pe faleza Dunării și șase minute pe esplanada de la Sala Sporturilor. De asemenea, Primăria așteaptă aprobarea specialiștilor pentru organizarea celui de al treilea foc de artificii într-o zonă neprecizată în documentele licitației. Procedura desfășurată în mediul on-line va ține până vineri, inclusiv.


Distribuie articolul

You May Also Like