Prima femeie prefect pentru Galați! Andreea-Anamaria Naggar a depus astăzi jurământul!

Distribuie articolul

 

 

Astăzi, la orele amiezii, Andreea- Anamaria Naggar a depus jurământul de investire în funcția de prefect al județului, după ce a fost nominalizată în ședința de Guvern de ieri.

14 prefecţi şi 11 subprefecţi, au fost eliberați ieri din funcții, la cerere, după ce au hotărât să candideze la alegerile locale pentru alte demnități. Evident, în locul acestora, au fost numite alte persoane.

 La Galați, numirea și implicit investirea de astăzi, vin după ce fostul prefect, Claudiu Sorin Gavril a demisionat în 2 aprilie pentru a candida la Primăria Municipiului Tecuci.

Andreea- Anamaria Naggar este de profesie avocat, are 37 de ani, a fost consilier județean PSD în mai multe rânduri, pentru ca ultima dată să ocupe un post de secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

La ceremonia de învestire, în sala de şedințe a Instituției Prefectului – Județul Galați, a fost prezent și fostul prefect, Claudiu Sorin Gavril, care a predat astfel ștafeta.

De asemenea, președintele Consiliului Judetean Galați, Costel Fotea, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, parlamentari social-democrați, șefi ai instituțiilor care se află sub autoritatea guvernului.

Foto- Monitorul de Galați


Distribuie articolul

You May Also Like