Președintele PNL Galați, George Stângă, a fost ales viceliderul grupului senatorilor liberali

Distribuie articolul

Președintele filialei județene a PNL Galați, senatorul George Stângă, a fost ales în funcţia de vicelider al grupului senatorilor liberali. Pentru colțul roșu și uitat de țară este o performanță. Urmează „politețuri”…

„Este o funcție care mă onorează, dar în același timp mă și responsabilizează. Le mulțumesc colegilor senatori pentru votul de încredere și pentru susținerea pe care mi-au arătat-o. Îmi doresc ca împreună să continuăm munca începută în 2017 în Parlament, uniți și dedicați, atât apărării intereselor românilor, cât  și promovării de proiecte legislative de care aceștia au nevoie. Îi asigur pe colegii din PNL de întreaga deschidere pentru dialog, deoarece cred  cu tărie că la baza unei colaborări eficiente se află o comunicare asertivă  și un dialog constant și transparent”, a afirmat președintele PNL Galați, George Stângă.

Pe senatorul Stângă îl scot rezultatele. Urmează cifre…. Conform indicelui activității parlamentare, acțiunile desfășurate de George Stângă anul trecut în calitate de senator îl plasează pe primele trei poziții în cadrul grupului PNL și pe prima poziție în cadrul grupului gălățean. În 2017, liberalul gălățean a fost co-inițiator la 23 de propuneri legislative, a adresat 55 de întrebări către 17 ministere, a făcut 20 de interpelări către 9 ministere și alte 6 interpelări adresate prim-ministrului, 17 luări de cuvânt în plen și 33 de declarații politice.

Printre acțiunile demarate în calitate de senator cu impact direct asupra gălățenilor se numără amendamentul ce include orașul Galați pe lista zonelor afectate de poluare remanentă, fapt ce va scurta vârsta de pensionare a celor care au locuit cel puțin 30 de ani în Galați sau pe o rază de 8 km în jur.

În plus, George Stângă a făcut demersurile pentru deschiderea la Tecuci a unui serviciu de înmatriculări și permise, fapt ce vine în sprijinul a 150.000 de persoane din 22 de localități. El a mai inițiat o campanie de informare și consultare publică (Ghidul locatarului de la bloc) în vederea modificării actualei Legi a asociațiilor de proprietari și a limitării abuzurilor administratorilor de asociație.

Se mai bagă cineva?


Distribuie articolul

You May Also Like