”Prăpăd” pe șoselele gălățene: tot mai mulți șoferi infractori, fără permise, drogați și rupți de beți

Distribuie articolul


„În perioada 8 -14 august, polițiștii din cadrul structurilor de poliție rutieră ale Inspectoratului de Poliție Județean Galați au desfășurat o serie de acțiuni, pe raza județului Galați, pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză.

Pe parcursul celor 7 zile, în care s-a desfășurat activitățile în teren, polițiștii au controlat 716 autoturisme și au aplicat 520 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în cuantum de 1 670 000 de lei.

De asemenea, au fost reținute 74 de permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, dintre care 68 pentru depășirea vitezei legal admise cu peste 51 de km/h, și 6 pentru depășirea vitezei cu peste 71 de km/h.

Totodată, polițiștii au constatat comiterea a 14 infracțiuni, dintre care 4 de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, 7 de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și 3 sub influența substanțelor psihoactive”, informează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns