Peste 800 de elevi gălățeni vor fi premiați la Gala Excelenței 2024

Distribuie articolul

Ediția din acest an a Galei Excelenței în Educație va avea loc pe data de 4 iulie, în Grădina Publică din Galați, și va premia un număr record de peste 800 de elevi. Aflată la a IV-a ediție, gala va aduce în prim-plan excelența în educație printr-o serie de activități și momente speciale.

Evenimentul va include gustări gratuite pentru toți participanții, activități interactive în standuri dedicate și prezența unor invitați de seamă din domeniul educației. Seara se va încheia cu un concert susținut de artistul gălățean Shift, promițând o atmosferă festivă și de neuitat pentru toți cei prezenți.

Gala Excelenței în Educație continuă să recunoască și să premieze performanțele elevilor și dedicarea profesorilor, precum și proiectele inovatoare din școlile gimnaziale și liceele din Galați. În total, de-a lungul edițiilor anterioare, peste 2.300 de elevi au fost recompensați pentru realizările lor.

Organizatorii evenimentului sunt Asociația Gloria Education, Fundația GFG și Liberty, cu sprijinul numeroaselor companii și instituții locale. Primăria Municipiului Galați cofinanțează această acțiune, demonstrând un angajament puternic față de susținerea educației în comunitatea locală.


Distribuie articolul

You May Also Like