Elevii gălățeni, campioni la aritmetică mentală

Distribuie articolul

După două luni de pregătire intensă, elevii de la Centrul SmartyKids Galați Central au trăit două zile pline de emoții și succese la Olimpiada Națională de Aritmetică Mentală SmartyKids din București. Evenimentul, unul dintre cele mai dificile de acest gen, a adunat peste 660 de copii din toată țara, fiecare având de rezolvat 360 de exerciții în doar 18 minute.

Competiția, structurată în trei etape de calcul, a fost o adevărată provocare pentru toți participanții. Cu toate acestea, elevii gălățeni au demonstrat abilități remarcabile și au reușit să urce pe podium. Daria Ciurea a obținut locul 1, Matei Negoiță a câștigat locul 2, iar Sophia Borș și Ciprian Lascu s-au clasat pe locul 3.

În imagini, copiii sunt surprinși atât în timpul competiției, concentrându-se asupra exercițiilor, cât și în momente de relaxare și bucurie alături de colegi, arătând atât seriozitatea, cât și entuziasmul lor. Premiile și medaliile câștigate sunt o recunoaștere a muncii și perseverenței lor.

Profesorii de la SmartyKids Galați Central își exprimă mândria pentru toți elevii care au avut curajul să participe la această competiție dificilă. „Fiecare copil a demonstrat o dedicare și o dorință de a excela care merită toate laudele”, a declarat unul dintre profesori.

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like