Paul Găvănescu, trei titluri de campion la „Naționale”

Distribuie articolul

Zilele trecute, la București, a avut loc Campionatul Naţional Indoor Masters la atletism, în cadrul Complexului Sportiv Olimpic „Lia Manoliu”.

Paul Găvănescu, legitimat la CSM Dunărea, antrenat de Nicolae Ciocan, a confirmat şi de această dată, cucerind trei titluri de campion naţional la categoria de vârstă M 45 în probele: triplusalt cu 12,76, season best; lungime -5,71 metri, personal best şi 200 metri -27,21, personal best.
„Programul de pregătire din octombrie şi până acum s-a dovedit a fi de succes, astfel că am atins obiectivele la toate problele. Cu triplusaltul urmează, sper eu, să ating vârful de formă şi, cine ştie, poate un nou record, fiindcă urmează, peste 10 zile, Balcaniada la Istanbul şi după alte 10 zile, Campionatul Mondial din Polonia de la Torun. Balcaniada va fi ultimul test înainte de Mondiale, unde va trebui să fiu 110% pregătit”, ne-a declarat Paul Găvănescu.

Acesta a fost recompensat înainte de concurs cu Diploma de Excelenţă pentru rezultatele deosebite obţinute în competiţiile internaţionale de atletism masters în 2022.

Paul Găvănescu a dedicat aceste performanţe tatălui său, decedat luna trecută: „Pentru tine, tată, acolo sus unde eşti!”.


Distribuie articolul

You May Also Like