Oțelul vrea în finala Cupei României!

Distribuie articolul

 

 

Cea de-a doua semifinală a competiției se va desfășura în această seară, începând cu ora 20.30 pe arena gălățeană, parteneri de întrecere fiind Universitatea Cluj.

În campionat partidele dintre cele două echipe au fost viu disputate, clujenii scoțând în extremis un punct la Galați (scor 1-1), în timp ce gazdele de astăzi, s-au impus sub Feleac la limită, (scor 1-0).

Partida de astăzi va fi arbitrată la centru de Radu Petrescu din București, ajutat la cele două linii de Radu Adrian Ghinguleac, tot din Capitală și de Alexandru Filip din Constanța. Arbitru de rezervă a fost delegat Andrei Antonie din București iar în Camera VAR se vor afla Viorel Flueran, din Craiova și Horia Mladinovici, din București.

Managerul tehnic al gălățenilor, Dorinel Munteanu a declarat la conferința de presă premergătoare acestei întâlniri că așteaptă de la elevii săi ambiție și determinare, pentru a accede în finala Cupei României.

De asemenea, Munteanu a adăugat că vrea ca publicul să fie prezent la stadion pentru a susține echipa în număr cât mai mare, în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile.

„Este o partidă ce ne poate conduce spre o performanță. Practic, vorbim despre un trofeu, de accederea în cupele europene, iar acest lucru pentru o echipă nou promovată, chiar este o performanță. Jucătorii trebuie să investească în mintal, fizic și concentrare pentru a putea ajunge în finala competiției. Fie că vom vorbi despre 90 de minute, 120 de minute de joc sau chiar de departajarea la penalty-uri, Oțelul trebuie, și putem acest lucru, să fie prezentă în actul final al Cupei României”, a mai spus Dorinel Munteanu.

 Ieri, în prima semifinală, divizionara secundă Corvinul Hunedoara a trecut, scor 3-1 de FC Voluntari, fiind astfel prima finalistă a actualei ediții a Cupei României.

Și autoritățile locale s-au pregătit pentru această partidă importantă. Astfel, operatorul gălățean de transport în comun Transurb, va suplimenta patru trasee de autobuz, astfel:

* Traseul 39 (Micro 19 – Bariera Traian) – se suplimentează cu 4 curse, cu plecări din stațiile Flora și Spitalul pentru Copii;
* Traseul 20 (Complex Siret – Gara CFR) – se suplimentează cu 1 cursă, cu plecare din stația Complex Siret;
* Traseul 28 (Micro 19 – Bariera Traian) – se suplimentează cu 4 curse, cu plecări din stațiile Bingo Europa și Biserica Sf. Vasile;
* Traseul 11 (Micro 13B – Piața Centrală) se suplimentează cu 3 curse, cu plecări din stațiile Casa Roșie, 2 spre Micro 13B și 1 spre Piața Centrală.

Autobuzele și tramvaiele introduse suplimentar vor fi pregătite în stațiile aferente stadionului începând cu ora 22.30, cu plecări după finalul meciului, indiferent de durata partidei.

Echipele de start:

Oțelul Galați: Pap, Adăscăliței, Cisse, Yabre, Zhelev, Lameira, Zivulic, Cisotti, Bodișteanu, Maciel, A. Pop.

Rezerve: Stoian, Teles, Tănasă, Gomes, Rusevic, A. Rus, Neagu, Malle, Jardan.

Manager tehnic Dorinel Munteanu.

 

Universitatea Cluj: Gertmonas, Bic, Chipciu, Masoero, Nistor, Oancea, D. Popa, Roger, Silaghi, Simion, Kelven.

Rezerve: Gorcea, Anselmo, Chintes, Doukoure, V. Gheorghe, Pănoiu, Peteleu, Roguljic, Techeres.

Antrenor Principal: Ioan Sabău.

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like