Oțelul descinde iară în Cetatea Băniei!

Distribuie articolul

 

 

Ultima oară, la finalul săptămânii trecute, fotbaliștii gălățeni s-au impus în partida de campionat cu FC Universitatea Craiova, scor 2-1.

Astăzi, de la ora 19,30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, Oțelul Galați va întâlni cealaltă echipă doljeană, Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru Cupa României.

Vorbim despre ultimul sfert de finală, până acum, fiind deja trei echipe calificate pentru semifinale: FC Voluntari, Corvinul Hunedoara și Universitatea Cluj, această echipă din urmă fiind adversară, în deplasare, a echipei calificate astăzi.

 În campionat au fost două dispute între Oțelul Galați și Universitatea Craiova, un 0-0 în Bănie și un 1-3, la Galați.

Partida de astăzi va fi condusă la centru de Horațiu Feșnic, din Cluj Napoca, ajutat la cele două linii de Valentin Avram din București și Alexandru Cerei din Cluj Napoca.

În Camera VAR se vor afla Horia Mladinovici din București și Rareș Vidican din Satu Mare.

Arbitru de rezervă a fost desemnat Lucian Rusandu din Sfântu Gheorghe, iar observator din partea FRF a fost delegat Victor Berbecaru din Râmnicu Vâlcea.

Managerul tehnic, Dorinel Munteanu a declarat înainte de startul acestei întâlniri că merge încrezător la Craiova iar cuvântul de ordine este calificarea în semifinalele competiției.

Universitatea Craiova – Oțelul Galați 0-0 după 90 de minute de joc. Se intră în două reprize de câte 15 minute de prelungiri!

Lameira deschide scorul pentru Oțelul, min. 114! Mai sunt 6 minute pe prelungiri!

Oțelul este în semifinalele Cupei României. Rezultat final: Universitatea Craiova- Oțelul Galați 0-1!!!


Distribuie articolul

You May Also Like