Oțelul țintește cele trei puncte cu Dinamo!

Distribuie articolul

 

 

Astăzi, de la ora 20,30, echipa gălățeană o va întâlni pe propria arenă pe Dinamo București, in ultima partidă a etapei a treia din play-out.

O victorie, eventual la două goluri diferență, i-ar plasa pe oțelari pe locul opt, la doar un punct în spatele arădenilor de la UTA, în timp ce la o diferență de un gol am fi la egalitate cu clujenii de la Universitatea.

Meciurile cu Dinamo au fost de fiecare dată pline de neprevăzut, fie că s-a jucat la Galați sau în Capitală.

Bucureștenii vin la malul Dunării într-o situație deloc confortabilă, aceștia aflându-se înaintea partidei de astăzi pe loc direct retrogradabil, poziția 15, după ce au obținut în play-out doar un singur punct, în două meciuri (1-1 acasă cu Petrolul și 0-3 la Sibiu, cu Hermannstadt)

Managerul tehnic al oțelarilor, Dorinel Munteanu a declarat la conferința de presă de dinaintea partidei că le-a cerut elevilor săi după ultimele trei partide soldate cu tot atâtea victorii (două în campionat și una în Cupa României) să rămână cu picioarele pe pământ și să trateze meciul cu seriozitate și concentrare.

Acesta a mai spus că deocamdată nu este timp de relaxare iar cele trei puncte sunt astăzi obligatorii.

Gazdele anunță un stadion arhiplin pentru astăzi, vremea e perfectă pentru fotbal iar gazonul se prezintă în bune condiții.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri cu Szalbocs Kovacs din Carei, ajutat la cele două linii de Ferencz Tunyogi din Zalău și de Adrian Vornicu din Iași.

În Camera VAR vor fi Sorin Costreie din Voluntari și Marius Marchidanu din Brăila.

Arbitrul de rezervă a fost delegat în persoana lui George Găman din Craiova iar observatorul de joc va fi Eduard Dumitrescu din Pitești.

Revenim înainte de startul partidei cu formulele de joc ale celor două echipe.

 

Oțelul Galați: Pap- Zhelev, Ghiocel, Cisse, Adăscăliței, Cisotti, Lameira, Teles, Bodișteanu, A. Pop, Maciel.

Rezerve : Stoian, Cîrjan, Gaitan, Malle, Jardan, Neagu, Panait, A. Rus, Rusevic, Gomes, Tănasă.

Manager tehnic- Dorinel Munteanu.

 

Dinamo București: Golubovic-Velkovski, Patriche, Homawoo, Moura, Pavicic, Gnohere, Bordușanu, Milanov, Gregorio, Politic.

Rezerve: Răilean, Abdallah, Amzar, Bani, Costin, Edgar, Iglesias, Ilic, Irimia, N. Roșu, Neagu, Selmani.

Antrenor principal: Z. Kopic

Rezultat final: Oțelul Galați- Dinamo București 1-0 (0-0)! A marcat Tănasă (min. 90+3)!


Distribuie articolul

You May Also Like