Orice partid îi este frică de trădări chiar dacă se reduce democrația printr-un exercițiu de imagine

Distribuie articolul

Este forfotă în principalul partid de guvernământ. Tâmpeniile făcute de miniștrii numiți de Dragnea, prostiile spuse de premierul semianalfabet și dezertările din ultima perioadă i-au lăsat cu pantalonii în vine pe domnii care credeau că s-au împroprietărit cu țara. Cu ajutorul unor programe Microsoft(sic!) am intrat în posesia unor comunicate de presă care arată că organizațiile PSD strâng rândurile și se pregătesc pentru ce este mai rău. Mai rău pentru ei, pentru că spectatorii cu drept de vot oricum vor pierde ceva din această chelfăneală.

La Galați, informațiile de la liderul Dan Nica vin mai anevoios, cu bacul. Totuși când ajung, aflăm că ne confruntăm, iar, cu ticălosul de stat paralel.„Organizația Județeană Galați a Partidului Social Democrat condamnă public decizia celor care au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru. Este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, dar și față de cei care au votat PSD…Suntem uniți în lupta cu Statul Paralel! Nu vom ceda și vom duce până la capăt reforma justiției pe care am început-o pentru a pune capăt abuzurilor și nedreptăților care au măcinat societatea românească și prin care s-a încercat subminarea și uzurparea puterii politice aleasă prin votul democratic a milioane de români”, a trâmbițat Dan Nica.

Noi ne-am uitat și prin vecini. Uite așa ne-am oprit în bătătura vrânceană a lui Marian Oprișan, un veritabil baron PSD. Iar dacă Oprișan scoate capul din bârlog putem să ne gândim că situație este groasă. Subalternii domnului baron au redactat un comunicat de presă prin care înfierează trădarea și îi trag de urechi pe trădători. „Chiar în an Centenar, unii dintre parlamentari arată că nu au înțeles nimic din istorie și merg pe mâna trădătorilor. Este o atitudine care dovedește că unii nu au caracter ci doar interese, iar ordinele primite sunt urmate orbește. Au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru. Este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, dar și față de cei care au votat PSD”, scrie în comunicatul PSD Vrancea.

Trădarea capătă proporții epice în condițiile în care pesediștii lui Oprișan vorbesc despre destabilizarea României și despre un plan subversiv. „Cei care au trădat PSD sunt doar un angrenaj din acest plan subversiv de a împiedica cu orice preț îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul capabil să conducă România. Prin alegerea lor, trădătorii care au plecat din PSD clamând interesul alegătorilor nu fac altceva decât să intre în sarabanda celor care doresc destabilizarea României”, anunță pesediștii vrânceni.

Nu știm dacă pesediștii care au redacat comunicatul de presă apocaliptic au citit Miorița, dar cu siguranță ei au apucăturile ciobanilor din celebra baladă. Ne-am uitat și noi pe lista cu persoane care au plecat din PSD stârnind reacția furioasă a pesediștilor și nu am înțeles nimic. Noi și poporul nu îi cunoaștem pe dumnealor. Despre deputații PSD Marilena-Emilia Meiroşu, Cătălin Nechifor, Gabriela Podaşcă și despre fostul ministru al Turismului, Mircea Titus Dobre, nu au auzit decât rudele lor, în nici un caz cetățenii. Zilele trecute, cei patru au plecat din PSD și au sărit în barca numită ProRomânia, condusă de Victor Ponta și Daniel Constantin. Cică ei încearcă să formeze un nou grup parlamentar, ceea ce va slăbi poziția partidului de guvernământ.

Noi suntem pesimiști și credem că trebuie să mai curgă multă imunoglobină pe Dunăre până să scăpăm de gașca din Teleorman. Avem de așteptat cel puțin până în 20-20 așa că mai bine zâmbiți și Make a photo. Părerea mea…


Distribuie articolul

You May Also Like