O nebunie de cinematografie: la Multiplex rulează scenarii interesante

Distribuie articolul

Am observat că gălățenii sunt mari amatori de cinematografie. Dacă arunci o informație pe Internet despre viitoarele cinematografe din oraș, această este devorată de internauții de tip piranha. Comportamentul este oarecum normal: s-au săturat gălățenii să facă potecă până la multiplexul din Brăila și înghit orice are legătură cu cinematografia.

De aceea ne-am gândit să răsfoim programul dedicat cinefililor gălățeni. Zilele acestea, de exemplu, avem o comedie bună de tip Stan și Bran. Caterincă mare, râzi de mori: un mustăcios îi trage scaunul unui tip, victima cade în fund, se tăvălește, face tumbe și țipă ca din gură de șarpe. Apoi, cheamă un prieten care aduce alte scaune. Între timp, amicii mustăciosului pus pe șotii aruncă pianul pe scări iar trei dudui isterice azvârle boarfele victimei de la geam.

În program există și un film de acțiune prost cu un pungaș de la țară, care vine într-un mare oraș. Printr-o serie de „mânăreli”, omul ajunge în fruntea unei importante organizații și începe să se comporte ca un mare mafiot. N-am văzut finalul, probabil sfârșește ca toți borfașii hăcuit fiind de oamenii săi.

Eventual, cinefilii pot opta pentru un film apocalipsă, cu un grup de piromani. Acești nebuni își dau foc la valiză dar focul se extinde și incendiază o țară întreagă. Scapă cine poate.

Tot săptămâna asta, în program apar câteva filme documentare despre viața animalelor. Personajele sunt porci, viermi, șerpi, hiene, gușteri, râși, șobolani, sconcși etc.

Am uitat să vă spun la ce cinematograf rulează filmele prezentate mai sus. La „Panarama Studio Delirium”. Pe scurt, PSD. Părerea mea.


Distribuie articolul

You May Also Like