O nație de hoți, ticăloși și proști. Unii vaccinați, alții nu!

Distribuie articolul


În România „se fură”. Se fură mult, de oriunde și la orice nivel. Nimeni nu pare să știe cine-s hoții și foarte puțini sunt pedepsiți. Apoi mai sunt și ticăloșii. Aceștia nu respectă regulile de bun simț sau pe cele din legi pentru că așa vor. Ticăloșii sunt mulți și diferiți, de la vlădică până la opincă: mârlani, proxeneți, pierde vară și unii politicieni. La final, sunt proștii. Mulți! Sunt proști din naștere sau pentru că așteaptă să fie călcați în picioare de hoți și ticăloși.


Despre hoți nu mai vorbim pentru că în ultimii 30 de ani nu am învățat nimic. Despre ticăloși, suntem obligați să vorbim pentru că sunt mulți și vocali. În politică, ticăloșia rămâne la modă, ba chiar se actualizează și strălucește precum aurul. În societate, lucrurile sunt și mai complicate. Ieri aflam despre duduia care a vândut barabule la tarabă deși știa că este infectată cu SARS CoV 2.

Probabil, a infectat numeroși gălățeni pentru că atât a putut ea oferi societății. Acum doamna este penală, pentru că între timp polițiștii i-au întocmit dosar penal.
În România sunt și oameni deștepți. Bineînțeles, statutul de om deștept și-l acordă fiecare. De fapt, depinde de care parte se plasează fiecare. De exemplu, femeia de la tarabă a fost deșteaptă pentru că a păcălit sistemul și a mai vândut câteva kilograme de cartofi. Foarte rapid, ea poate să cadă în celalaltă extremă pentru că s-a ales cu dosar penal.


Ar mai fi și discuția despre vaccinare. Unii sunt proști pentru că se vaccinează, ceilalți sunt deștepți pentru că nu o fac. Sau sunt deștepți cei care se vaccinează și proști cei care nu vor să audă de așa ceva!

Foto: digi24. ro


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns