Noua conducere a Combinatului siderurgic din Galați țintește îmbunătățirea amprentei de car-bon prin modernizarea fundamentală a proceselor de producție

Distribuie articolul

” Până în 2030, avem ca scop să devenim sustenabili și neutri din punct de vedere al emisiilor de car-bon, ceea ce presupune atât implementarea unor proiecte de îmbunătățire a amprentei de carbon, cât și modernizarea fundamentală a proceselor de producție. Considerăm că digitalizarea și automa-tizarea au un rol crucial în transformarea companiei noastre”, a declarat Paramjit Kahlon, CEO LIB-ERTY Steel Group Primary Steel&Mining, la lansarea noilor direcții de management pentru susținer-ea strategiei adoptate de companie.


LIBERTY Galați, cel mai mare producător integrat de oțel din România, a lansat o serie de proiecte de digitalizare și automatizare a proceselor care asigură monitorizarea și gestionarea cibernetică a producției, precum și îmbunătățirea interacțiunii cu clienții și angajații.

Aceste proiecte, dezvoltate de echipele de specialiști LIBERTY cu sprijinul unor furnizori de prestigiu, susțin strategia globală GREENSTEEL a Grupului LIBERTY Steel, în centrul căreia se află LIBERTY Galați.


Noile proiecte de automatizare și digitalizare susțin strategia globală de sustenabilitate GREENSTEEL a grupului LIBERTY Steel, care îmbină reciclarea fierului vechi cu producerea de energie regenerabilă, precum și cu introducerea de tehnologii noi și revoluționare pentru a reduce emisiile de carbon rezultate din producția primară de oțel.


Distribuie articolul

You May Also Like