Nici Primăria nu mai crede în Jungle Splash!

Distribuie articolul

Cum din cauza tarifelor mari și a dotărilor minime și triste, Jungle Splash nu a reușit să impresioneze pe nimeni, Primăria a redus programul traseelor estivale 32 (Comat – Plaja Dunărea) si 33 (INTFOR – Plaja Dunărea) la weekend.

Astfel, traseele 32 și 33 vor circula doar sâmbăta și duminica, din jumătate în jumătate de oră, după următorul grafic: Traseul 32 (Plecări Comat – de la 9,00 la 18,00 și  Plecări Plaja Dunărea – de la 09.45 la 18.45); Traseul 33 (Plecări INTFOR – de la 09.00 la 18,00 și Plecări Plaja Dunărea – de la 09.45 la 18.30.)

În altă ordine de idei, cei de la Jungle Splash s-au reprofilat: în locul zilelor de plajă și al bazinului cu apă mult promis, administratorii organizează săptămânal degustări de vinuri și seri de dans latino. Nu e de mirare că multe dintre comentariile gălățenilor, aflate inclusiv pe pagina de facebook a Jungle Splash, sunt negative.

„15 lei intrarea, 5 lei cel mic, 15 lei şezlong + jumate de oră 5 lei piscină gonflabilă = 40 lei. Adaug 15 lei o oră jumătate de piscină gonflabilă = 55 lei că deh, e copil, nu vine să stea la soare, vine să stea în apă. Concluzia: cu banii ăștia mă duceam la o piscină privată, primeam șezlong și un cocktail și mă distram maxim. Nu vrea nimeni să critice, dar, fraților, terminați-vă treaba și după aceea dăm și 50 de lei intrarea, dar să știu pentru ce!”, scrie pe pagina de socializare a Jungle Splash o mămică nemulțumită.

Drept răspuns, tot pe pagina de socializare, cineva de la Jungle Splash explică:

„Gălățenii fac confuzie între redeschiderea plajei Dunărea și proiectul JUNGLE SPLASH care are termen de finalizare inițial de 14 luni și care, în urma expertizelor tehnice,  va fi prelungit până la 24 / 36 de luni pentru că presupune și demolarea clădirilor aflate în ruină.”

Eu zic așa: să ne vedem peste 3 ani! Până atunci, mai ușor cu taxarea gălățenilor pentru aer, soare și nisip!


Distribuie articolul

You May Also Like