Moroșanu pentru Consiliul Județean

Distribuie articolul

Președintele Organizației Județene Galați a Partidului Național Liberal, senatorul George Stângă va candida după cum bine se știe pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Ieri, acesta a anunțat că lista de consilieri va fi deschisă de cunoscutul luptător de kick-boxing, Cătălin Moroșanu, sportiv cu experiență internațională importantă și totodată un frecvent susținător al actelor caritabile.

Provenit din capitala Moldovei, Moroșanu are la activ două mandate de consilier județean. Acesta a hotărât să candideze la Galați din cel puțin două motive importante, și anume resuscitarea sportului de masă pentru copii mai ales și prietenia ce-l leagă de liderul liberalilor gălățeni, George Stângă.

Un alt motiv ar fi că Moroșanu s-a atașat de Galați de ceva vreme, după ce s-a înscris la un program de masterat în geopolitică la Universitatea Dunărea de Jos. El a promis de altfel că va deveni locuitor al Galațiului în foarte scurt timp.

Luptătorul de kick-boxing în vârstă de 36 de ani a disputat în cariera sa 56 de partide, în 45  dintre acestea fiind declarat învingător.

Poziționarea pe listele PNL a lui George Stângă și Cătălin Moroșanu pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean, respectiv de consilier județean va atrage la vot un număr mare de tineri, care până acum nu s-au deranjat să meargă în secțiile de votare pentru a pune ștampila și asta pentru că au avut doar  candidați prăfuiți, fără performanțe în viața personală sau profesională. De data aceasta, vârsta și viziunea spre viitor a celor doi candidați ar putea salva în sfârșit Galațiul din zona roșie, a promovârii incompetenței.


Distribuie articolul

You May Also Like