Modernizare la Gârboavele. Află AICI ce se va întâmpla în pădure

Distribuie articolul

O investiție se coace în Pădurea Gârboavele. Zona de agrement va avea mobilier nou. Toate foișoarele, băncile și grătarele din zona de agrement vor fi înlocuite/reparate în urma unei investiții derulate de un mare producător de bere din România, în cadrul unui parteneriat încheiat cu Consiliul Județean Galați, administratorul pădurii.

Acordul este supus aprobării consilierilor județeni în ședința de astăzi (marți, 30 iulie) a legislativului. Proiectul de hotărâre se numește „program de renovare, amenajare și redare în folosul comunităților locale ale unor zone de picnic și agrement, prin realizarea unei zone de relaxare dotată cu elemente de mobilier urban în Pădurea Gârboavele”. În interior, vor fi montate elemente noi și vor fi modernizate cele vechi.

„Amplasarea unei porți de lemn care să marcheze intrarea în zona de agrement, cu Logo Ciucaș atașat; Amplasarea unui totem de lemn (h=250 cm) cu săgeți direcționale către zonele amplasate în locație, marcat cu logo Ciucaș; Amplasarea de panouri de lemn cu indicații de respectare a normelor legale in vigoare, a normelor cetățenești și de conduită în interiorul spațiului, marcate cu logo Ciucaș; Amplasarea a 23 grătare din tablă de oțel de 6mm cu grătar rabatabil, inscripționate cu logo Ciucaș, cu dimensiunile zonei de grill de 60×60 cm; Mascarea și delimitarea zonei de toalete prin confecționarea și amplasarea unui paravan din șipci de lemn; Mascarea și delimitarea zonei de colectarea deșeurilor prin confecționarea și amplasarea unui paravan din șipci de lemn”, scrie în proiectul de hotărâre al CJ Galați.

În pădure vor mai fi montate trei foișoare noi și 15 seturi de mobilier constând în masa și două bănci pe set, neacoperite. De asemenea, vor fi reabilitate toate foișoarele vechi, dar și mesele și băncile existente. Investiția va fi dusă la bun sfârșit în luna august, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like