Ministrul Apărării, în vizită, la Șantierul Naval Galați

Distribuie articolul

După vizita, la Galați, făcută de Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, în cadrul Șantierului Naval Damen, a precizat că Forțele Navale Române au în derulare programe de înzestrare importante, care le va permite să își ducă misiunile la bun sfârșit.

Ministrul Apărării nu a venit neînsoțit, ci cu şeful Statului Major al Apărării, general Gheorghiţă Vlad şi şeful Statului Major al Forţelor Navale, viceamiral Mihai Panait.

Le-au fost prezentate cele mai importante proiecte de nave ale Damenului, printre care proiectele de arhitectură navală, dar şi cele de proiectare şi inginerie navală dezvoltate pentru forţele navale ale diferitelor ţări contractante făcute de cei peste 185 de ingineri români din cadrul Marine Engineering Galaţi.

Angel Tîlvăr a spus că dotarea Armatei Române cu tehnologii moderne are o importanță strategică și că Federația Rusă și comportamentul său agresiv au transformat Marea Neagră într-o zonă de conflict. Preocuparea permanentă MApN este ca programele lor să ofere cât mai multe oportunități pentru industria de apărare din România.


Distribuie articolul

You May Also Like