Micii Einsteini gălățeni în ecuație: „Eureka!”

Distribuie articolul

Galațiul are cu cine să se mândrească. Rezultatele obținute de elevii gălățeni la Olimpiada Națională de Matematică din 2024 sunt impresionante. Dedicarea, talentul și pregătirea lor excepțională s-au materializat în premii și medalii, arătând că sunt printre cei mai buni când vine vorba de cifre și ecuații.

Zaharia Mara Ioana, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Galați, a obținut Premiul I și o Medalie de Aur SSMR, arătând tuturor că munca asiduă și dedicarea față de studiul matematicii pot duce la performanțe de top.

Nu numai Zaharia a făcut Galațiul mândru. Obreja Alexandru Nicolae, un alt elev de clasa a XII-a, de data aceasta de la Colegiul Național „Mihai Kogălniceanu”, a primit o Mențiune și o Medalie de Argint SSMR, marcând o altă performanță notabilă pentru municipiu.

Și lista succeselor continuă, cu Ciapă Diana Georgiana, Bivol Cristian și Filip Alexandru-Ioan, toți de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri”, care au obținut fiecare Medalia de Bronz SSMR.

Performanțele elevilor au demonstrat cu claritate că, în Galați, matematica este abordată cu mare seriozitate. Felicitări lor și să ne aducă și mai multe medalii pe viitor!


Distribuie articolul

You May Also Like