Medalie de argint pentru Paul Găvănescu la Pescara!

Distribuie articolul

 

 

Galaţiul a fost reprezentat la Campionatul European Masters de atletism, desfășurat la Pescara, în Italia,  de Paul Găvănescu, legitimat la CSM Dunărea, antrenor Nicolae Ciocan, care a reuşit să cucerească medalia de argint.

Am încheiat sezonul şi anul competiţional cu o medalie la o competiţie de anvergură. E cea mai importantă de până acum dintre toate pe care le-am câştigat şi nu sunt puţine, zic eu. La acest campionat european, am fost la un pas de aurul continental, dar şansa i-a surâs atletului din Italia.

Deşi nu am fost într-o formă de zile mari, cu cei 13.10 metri măsuraţi consider că am prestat ca un atlet care îşi respectă munca. Ori pentru asta am avut alături omul care a transformat un corp obişnuit într-unul competitiv la nivel mare, Nicu Ciocan.

Sper că actuala poziţie, cea de numărul 1 mondial ca ranking, să o păstrez până la finalul anului, ca bucuria mea să fie şi mai mare. Mulţumesc tuturor celor care au sprijinit întreaga mea activitate de până acum!”, a afirmat atletul Paul Găvănescu.

 


Distribuie articolul

You May Also Like