Marius Stan candidează la președinția LPF

Distribuie articolul

Fostul primar al Galațiului, Marius Stan,și-a anunțat public intenția de a candida la șefia Legii Profesioniste de Fotbal (LPF).

”E domeniul în care mă regăsesc cel mai bine, în care am performat și cred că este momentul să trec la nivelul următor. Sunt multe de făcut în fotbalul românesc. Practic, ar trebui făcută o revoluție. Să existe un nou început și să construim pe o temelie solidă, pentru că, altfel, fotbalul românesc nu mai are niciun viitor. Merg la luptă. Nu mă interesează cine mai candidează. Voi merge din club în club și le voi prezenta oamenilor din fotbal planul meu de renaștere a fotbalului românesc”, ne-a declarat Marius Stan.

Marius Stan este primul om din fotbal care și-a anunțat candidatura la șefia LPF. I-ar putea avea contracandidați pe actualul președinte al Ligii, Gino Iorgulescu, și pe Anamaria Prodan, soția fostul antrenor al Stelei, Laurențiu Reghecampf. Marius Stan a fost președinte al Clubului Oțelul Galați în două mandate. Sub conducerea sa, Oțelul a câștigat Cupa UEFA Intertoto, titlul de campioană a României și Supercupa României.

Alegerile pentru conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal vor avea loc în luna noiembrie.

 


Distribuie articolul

You May Also Like