Marea parcare cu suspendare

Distribuie articolul

Nici n-au început bine lucrările, că le-au și oprit. Sau suspendat. Sau întrerupt. Sau orice alt sinonim doriți ce definește non-acțiunea pe șantier. Este vorba de parcarea supraetajată din Mazepa, la care lucrările au pornit la sfârșitul lunii iulie. De câteva zile, șantierul este pustiu.

Conform datelor de identificare a lucrării, termenul de execuție este de 36 de luni, până în iulie 2021, și poate că nu ar fi motiv de supărare că nu se lucrează dacă fiecare zi de întârziere nu ar însemna o zi în blus de blocare a uneia dintre principalele artere de circulație din zonă: strada Armata Poporului, unde accesul autoturismelor este interzis până la finalizarea lucrărilor.

Dinspre Primărie, lucrurile nu se văd chiar așa sumbre ca de la nivelul plin de praf, golit de utilaje și oameni, al șantierului:

”Lucrările nu sunt suspendate. S-a încheiat prima etapă, cea care privea rețelele din zonă, urmează ca în zilele următoare să vină constructorul să se apuce de treabă. Nu aș putea să vă spun cu exactitate când”, ne-a declarat Raluca Ardea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galați.

Când va fi gata, dacă va fi gata, construcţia pentru care Lemacons încasează peste 2 milioane de euro ar trebui să aibă parter plus trei etaje, 214 locuri de parcare şi 50 spații de depozitare tip boxe individuale. Plus un teren de sport multifuncţional, pe acoperiș.

La cum ridică vântul praful pe șantier, nu se va întâmpla prea curând.


Distribuie articolul

You May Also Like