Mâine, fără apă în centrul municipiului!

Distribuie articolul

Societatea Apă Canal Galați a adus la cunoștința clienților că mâine, miercuri, 14 iunie, sunt programate a se executa lucrări de cuplare provizorie a conductei de apă potabilă pe strada Domnească, în tronsonul dintre Aleea Trandafirilor și strada Gării, parte a unui proiectului investițional al Primăriei Galați.

Astfel, din această cauză se va sista furnizarea apei, în intervalul 8- 23, pentru mai mulți consumatori casnici, firme și instituții publice de pe tronsonul respectiv.

Vorbim despre blocurile A, B, C, D, E, C1, TC, 8 apt – Parfumul Teilor și blocul Miorița, cu agenții economici aferenți, abonații casnici din str. Domnească nr. 58-83 și Aleea Trandafirilor, Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Grădinița „Parfumul Teilor”, „Viața liberă”, restaurantele Sidney, Corso, Damasc și Infinity.

Pentru situații deosebite, Apă Canal va pune la dispoziție cisterna cu apă, cererile putând fi trimise la dispeceratul societății, la numerele de telefon 0236.463.294 și 0236.473.380 int.133.


Distribuie articolul

You May Also Like