Maimuțoiul Iaru, de la Guvern direct la zicerile de bordură…

Distribuie articolul

Pemepistul Romulus Iaru, unul dintre primii ejectați din funcție de Guvernul Câțu a ajuns la doar trei luni distanță într-o stare de plictis simpatic asezonat cu apucături gen Cerva, Lovin, Garcea și care-o mai fi prin gașcă. Acum, de la secretar adjunct al Guvernului cu rang de secretar de stat la chibițăreală cu tandrețuri de peluză nu prea e cine știe ce drum.

La bibilica domniei sale, bineînțeles. Dar nu că ar fi vreo noutate la malul gârlei. Ne-amintim ”cu drag” de zicerile stufoase ale unor Rodeanu, Picu Polonicu ori în trecutul mai îndepărtat ale unui Durbacă ori Ilie Plătică Vidovici. Credeam totuși că vremurile în care se făcea politică de autobază au trecut, dar pare-se că nu.

Supărat pe facebook, și pe-al său Zucky cum îi spune Iaru – de parcă s-au tras de manșon la ultima ciungă mestecată în Halta Ghimeș Palanca – de faptul că pe nu știu ce pagină e Câțu, pe-alta Băsescu iar încurcătura ar fi anevoioasă la electorat, Iaru încheie ca-ntre cartiere o postare pe care nici el nu cred că știe ce-a vrut a spune.

Dincolo de idioțenia „să te-nscri” care nu poate fi catalogată pentru nivelul unui rang de secretar de stat, te pui și închei, fix ca la bordura de pe laterala pubelelor „Bă-ej-nebun?” Acum, asta e, nenea Iaru, fie primit! Vă mai așteptăm și cu alte finețuri din acestea ce prind al naibii de tare la electorat. Și cred că vă și reprezintă nivelul „academic” respectiv…


Distribuie articolul

You May Also Like