Ludovic Orban, la Galați: „Fără sinecuri politice, stop incompetenței în administrație!”

Distribuie articolul

 

 

Liderul Forței Dreptei și co-președinte al Alianței Dreapta Unită (ADU), Ludovic Orban a fost prezent astăzi, în cadrul turneului electoral, în județul Galați.

Prima întâlnire cu electoratul a fost la primele ore ale dimineții în comuna Pechea, acolo unde candidatul Forței Dreptei la Primărie, Dani Crișan, actualmente consilier local, a spus că dorește rămânerea tinerilor în comunitate și astfel va iniția un proiect de hotărâre pentru ei privind atribuirea de locuri de casă pentru tinerele familii.

Președintele Organizației Județene Galați a Forței Dreptei, totodată candidat pentru președinția Consiliului Județean, Petrișor Potec a declarat în cadrul acestei prime întâlniri a zilei, că se impune stoparea sinecurilor de partid și este imperativ necesar să crească plusvaloarea și aplicarea pe scară largă a digitalizării instituțiilor.

De asemenea, acesta a pus accent pe redimensionarea investițiilor în infrastructura județului pentru o mai bună mobilitate a populației.

Următoarea oprire a fost în comuna Corni, unde Ludovic Orban a discutat cu locuitorii comunei despre numeroasele neajunsuri. După cum bine se știe, comuna Corni este de ani buni fără primar ales, Vasile Prodan (PNL) fiind găsit incompatibil de către Agenția Națională de Integritate (ANI).

O comună săracă, chiar foarte săracă, cu destule probleme în infrastructură și utilități.

După un scurt popas la stadionul din Tg. Bujor, acolo unde echipa de tineret Covurluiul din localitate, patronată de Ion Coroiu- candidat al Forței Dreptei la Primăria Orașului, susținea un meci decisiv, Ludovic Orban și delegația gălățeană a plecat spre municipiul Tecuci, la orele prânzului.

Sala Casei de Cultură a fost neîncăpătoare pentru această întâlnire, mulți tecuceni ascultând discursurile din foaierul instituției.

Gabriel Onica, candidatul Forței Dreptei la Primăria celui de-al doilea municipiu al județului, a declarat că și în Tecuci intensitatea dezvoltării ar trebui să fie de o cu totul altă factură.

După orele amiezii, liderul Forței Dreptei s-a aflat la Cosmești, unde candidează Radu Cătălin Bîrladeanu, un tânăr de doar 25 de ani dar care a arătat celor prezenți prin implicare, organizare și chiar discurs, un potențial interesant.

 Ultima oprire a fost evident în municipiul reședință de județ unde Ludovic Orban, alături de candidatul ADU la Consiliul Județean, Petrișor Potec și de cel la Primăria Galați, Daniela Ancuța Șarpe, au stat de vorbă cu cetățenii în Grădina Publică.

Instantaneele ce vă sunt prezentate mai sus credem noi, sunt elocvente vis a vis de impactul acestei descinderi la Galați.

„Mai sunt două săptămâni de campanie, chiar mai puțin, în care trebuie stat cât mai mult de vorbă cu oamenii, de explicat că nu se mai poate continua așa. Suntem pe un drum greșit, iar PSD și PNL, prin comasarea intempestivă a acestor alegeri, s-au dat de gol că rezultatele guvernării nu-i avantajează”, a afirmat președintele Forței Dreptei, Ludovic Orban.

 La aceste întâlniri succesive au participat candidații Alianței Dreapta Unită la alegerile locale din toate unitățile administrativ-teritoriale gălățene, candidații pentru Consiliul Județean și cel Local precum și partenerii din USR, președintele, George Ștefanache, deputatul Bogdan Rodeanu, consilierii locali Flavia Susnovschi , Daniel Zinica și bineînțeles Daniela Ancuța Șarpe, candidat la Primăria Galați.

Comandat de Forta Dreptei, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063


Distribuie articolul

You May Also Like