Lider PMP – „Liberalii sunt, în acest moment, doar chelnerii de la masa PSD”

Distribuie articolul

 

 

 

A circulat în cursul zilei de astăzi, în spațiul public, informația conform căreia PMP, mai precis tabăra fostului președinte Cristian Diaconescu ar negocia fuziunea cu PNL.

Acum este limpede că fostul președinte PMP nu mai reprezintă decât cel mult jumătate de asociație de locatari. De exemplu, la malul gârlei, nici nu mai avem PMP, cu toții de la conducere, aleși locali, femeie de serviciu, secretara cu nechezolul, trecând la socialiști ca să-i fie bine fazanului Cristache.

Imediat a venit și replica președintelui de facto al PMP, Eugen Tomac, acesta catalogând informațiile de astăzi ca fiind intoxicări de presă.

„Liberalii sunt, în acest moment, doar chelnerii de la masa PSD. Nu se pune problema vreunei alianţe cu aceste două partide depășite de vremuri, al căror singur scop este perpetuarea la Putere de dragul propriilor privilegii şi în favoarea propriei clientele politice.

În acest moment, majoritatea parlamentară actuală (PSD – PNL) este adevăratul duşman al României europene şi democratice.

Cristian Diaconescu nu mai este membru al Partidului Mişcarea Populară. Dacă PNL, dându-şi seama că se afundă politic, îşi imaginează că domnul Diaconescu poate să-i ajute, n-au decât să-l transfere pe persoană fizică.

S-a plimbat prin atât de multe partide, ce ar mai conta încă unul. Reamintim că nu demult, Cristian Diaconescu voia să facă fuziune cu AUR. Deci, din această perspectivă, pasiunea domniei sale de a vinde ceva care nu-i aparţine este cunoscută la București. Dacă doresc, cei din PNL nu au decât să-l pună pe post de emblemă”, a mai spus Eugen Tomac.

In altă ordine de idei, liderul PMP spune că partidul pe care îl conduce vrea să fie parte a unei soluţii alternative la binomul toxic PSD – PNL.

„Din această perspectivă, există toată deschiderea către dialog cu formaţiunile politice democratice din zona Opoziţiei: Uniunea Salvaţi România şi Forţa Dreptei. Împreună, putem oferi nu doar o opţiune celor care s-au săturat de Iohannis, Ciolacu şi Ciucă şi nu vor să audă de AUR-ul cu reflexii ruseşti, ci putem chiar să propunem o echipă care să câştige alegerile din 2024 şi să ofere viitorul Preşedinte al României. Ne dorim o construcţie politică de natură să genereze speranţă, să fie curată şi să aibă principii oneste şi clar exprimate. PMP este un nume prea important ca să fie vândut ca la piaţă aşa cum pare să-şi dorească domnul Cristian Diaconescu.

Înţelegem disperarea liberalilor care se apropie în sondaje de pragul de o cifră, după ce au guvernat România trei ani şi jumătate neîntrerupt, dar a venit momentul să plătească pentru trădarea lor. Au promis românilor o guvernare responsabilă fără PSD şi au sfârşit scufundându-se în abisul propriei lor erori. Să nu-şi imagineze cumva că, în momentul în care Ciolacu&Co îi vor evacua total din zona Puterii, vor mai avea vreo legitimitate să susţină că ei sunt adversari ideologici ai PSD.

Asemenea fumigene nu vor reuşi să acopere în vreun fel dezastrul economic şi social generat de pachetul fiscal – bugetar pe care Guvernul vrea să-şi angajeze răspunderea într-un mod total nedemocratic având în vedere larga majoritate parlamentară pe care PSD şi PNL o constituie”, a mai spus Eugen Tomac.

 


Distribuie articolul

You May Also Like