Leta Popescu , regizoarea unor spectacole gălățene, debutează ca dramaturg

Distribuie articolul

În acest weekend, Leta Popescu, regizoarea bine cunoscută a spectacolelor care se joacă în acest weekend la Galați, „BUJOR”- pe 30 martie și „VRABIA” – pe 31 martie ,își lansează prima carte de dramaturgie. Volumul intitulat „Leta Popescu (In)corect Vrabia” cuprinde două piese care au cucerit deja publicul.

Lansarea cărții este programată pentru duminică, la ora 20.30, la Teatrul MASCA, fiind sincronizată cu spectacolul „Vrabia” de pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Admiratorii teatrului și literaturii au oportunitatea să exploreze și o nouă fațetă a talentului său.

Leta Popescu a contribuit consistent la scena teatrală din Galați. Aici a crescut, a scris și a regizat piese de teatru. Aici și-a modelat cariera artistică. Cei de la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” spun că lansarea cărții e un prilej nu doar să o vedem pe Leta intrând în lumea scriitorilor, dar sărbătorește și legătura puternică dintre ea și comunitatea locală, care a format-o.

Publicul este încurajat să participe la lansare și să asiste la spectacolul „Vrabia”, o piesă care promite nu doar divertisment, dar și o incursiune în profunzimile creativității lui Popescu.


Distribuie articolul

You May Also Like