Caz nou de abuz asupra minorilor

Distribuie articolul

Poliția și Parchetul din Galați fac anchetă într-un dosar de violență în familie. Cinci copii au fost supuși la abuzuri din partea bunicii lor din partea tatălui. Ei erau filmați de bătrână și trăiau toți înghesuiți într-o cameră mică, nu primeau destulă mâncare, erau înjurați și bătuți.

Unul din minori, în vârstă de 16 ani, s-a dus la Secția 4 de Poliție Galați, împreună cu mama sa de 34 de ani, spunând că bunica sa l-a agresat fizic cu o zi în urmă, pe el și frații lui.

După ce au fost efectuate verificări, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bunicii de 69 de ani, ea fiind nevoită sa păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de minor, de noua reședință a acestuia, unde va locui cu mama sa, precum și școala unde acesta este elev.

Prin urmare, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Următoarea zi, mama minorului a făcut o altă plângere cu privire la faptul că și ceilalți minori, de 10 și 17 ani, au fost agresați de bunica lor.

 

Copiii se află acum la femeia în vârstă pentru că în urmă cu 10 ani, mama lor i-ar fi lăsat în plasament la bătrână.

De asemenea, a fost întocmit un nou dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie și cercetările sunt continuate de oamenii legii pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care au fost produse evenimentele și pentru a se lua măsurile legale.

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like