La Prefectura Galați, ca la Gară!

Distribuie articolul

Pleacă Panaitescu, vine Gavril. Pleacă Gavril, vine Panaitescu. Iară pleacă Panaitescu, vine Gavril. Asta la nivelul prefecților.

Nici pentru funcțiile, două la număr de subprefect lucrurile nu sunt mai așezate. Au plecat Andra Costache și Paul Cristea, au venit Iulian Iosif și Ciprian Manea. Cel din urmă după ce a înlocuit-o pe Veronica Macri, propusă de Minoritățile Naționale. Acum, Ciprian Manea și-a pregătit iarăși bocceluța și va fi înlocuit de cine credeți? De Veronica Macri.

E așa un du-te-vino la Prefectură de parcă am fi la Gară. Vine un tren, pleacă altul, mai revine odată, mai pleacă o tură și tot așa.

Funcțiile astea de la Prefectură, altădată cumva de prestanță, au ajuns un fel de depou pentru locomotivele trase la reparații.

Ai senzația că dacă partidul X vrea să pedepsească pe cineva, îl direcționează la Prefectură. Am avut și avem în funcții acolo, personaje ce nu țin neapărat de partidele pe care i-au propus. Considerentele ar fi de interes pe termen mediu sau tot felul de combinații de te apucă dorul de antinevralgic.

Oricum, în legislatura ce se va încheia anul viitor, se deține recordul la numiri de prefecți sau subprefecți, cel puțin în județul Galați.

 Și foarte probabil, permutările nu s-au terminat…


Distribuie articolul

You May Also Like