Invitație la vernisaj în CASA ARTELOR: “MONUMENTELE BASARABIEI FURATE”

Distribuie articolul

Asociația “Danubiana” Galați împreună cu Asociația de Dezvoltare Pentru România si Asociația PRO BASARABIA SI BUCOVINA vă invită la CASA ARTELOR din Galați în data de 20 ianuarie 2023, începând cu ora 10,30 la vernisajul Expoziției “MONUMENTELE BASARABIEI FURATE” susținut de Iuliana Gorea Costin, diplomat de carieră din R.Moldova.

Acest vernisaj este cuprins în cadrul activităților „Uniți în cuget și simțiri – Arc peste Carpați – Memoria” , activități dedicate ZILEI UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE.

Pentru realizarea acestor activități suntem sprijiniți pe plan local de Teatrul Muzical de Operă si Operetă “Nae Leonard” Galați, Consiliul Județean Galați, Biblioteca Județeană V.A.Urechia, Centrul Cultural “Dunarea de Jos “Galați, Direcția Județeană Pentru Cultură Galați, Primaria municipiului Galați, Colegiul Național “Costache Negri” Galați , Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin” Galați, și Asociația Frontiera Gălățeană.

Invitații noștri sunt Silvia Grossu- profesor conferențiar la Facultatea de Stat din Chișinău, Republica Moldova si preotul paroh Ioan Șcurea din Episcopia Basarabiei de Sud, Giurgiulești.


Distribuie articolul

You May Also Like