Inspectoratul școlar Galați îi invită pe profesori la un curs de numerologie

Distribuie articolul

Inspectoratul școlar județean Galați vrea să-i inițieze pe profesori în numerologie. Cadrele didactice din Galați au primit un email prin care sunt invitate să participe la un proiect online intitulat „Numerologia – o 9 legătură între dascăl și elev”. Conducerea IȘJ a oferit explicații despre documentul trimis profesorilor.

Potrivit DEX, numerologia este știința numerelor care utilizează matematica astrală și servește astrologilor pentru definirea destinului uman. Joi, inspectorul general al județului Galați, Selena Costea, a trimis o adresă cadrelor didactice prin care le invită să participe la proiectul online „Numerologia – o 9 legătură între dascăl și elev”. Adresa are antetul inspectoratului școlar, iar proiectul este inițiat de o asociație a numerologilor. Costea susține că a răspuns unui demers oficial și că nu propune introducerea numerologiei în școli.

„Din moment ce solicitarea a venit pe cale oficială era firesc să facem acest demers (…) Nu am propus studierea numerologiei în școli”, a declarat inspectorul școlar, Selena Costea, în cadrul unei conferințe de presă.

Onuț Atanasiu, fostul inspector general susține că zilnic, pe adresa inspectoratului sosesc numeroase solicitări asemănătoare, acestea fiind redirecționate către profesori fără antetul instituției.

„Hârtii cu anunțuri care se țin de tot felul de asociații, fundații sau chiar persoane, legate de tot felul de activități, vin în fiecare zi la inspectorat. Sigur, poți să le trimiți sau să nu le trimiți mai departe. Ei asta cer, să le trimiți mai departe. De obicei nu poartă antetul, dar nu este o chestie nouă. Eu nu aș fi trimis-o cu adresă de înaintare”, a explicat fostul inspector general al județului Galați, Onuț Atanasiu.

FOTO: FACEBOOK/https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1361881874150680&id=100009866414302


Distribuie articolul

You May Also Like