Înșelătorie de proporții la Galați. Păgubiții, lăsați fără 100.000 de lei

Distribuie articolul

Ancheta de amploare la Galați, unde zeci de oameni au fost păcăliți de o femeie să ia bani cu împrumut de la o instituție financiară iar acum aceasta e de negăsit. A dispărut cu aproximativ 100.000 de lei iar cei păcăliți sunt acum strânși cu ușa să achite datoriile.

Femeia de 56 de ani este din localitatea Hanu Conachi și era angajată la o firmă care contracta împrumuturi bancare. La un moment dat i-a venit ideea să facă rost de bani nemunciți și a mers din poartă în poartă la vecini, rude sau prieteni pe care i-a rugat să ia bani cu împrumut pentru ea. Le promitea că le va achita ratele, însă acest lucru nu s-a întâmplat iar pagubiții s-au trezit cu executorii la poartă. Abia atunci au realizat că au fost păcăliți, însă când au mers să îi ceară socoteală au aflat că aceasta și-a scos casa la vânzare și s-a făcut nevăzută.

Contactată telefonic, femeia spune că are probleme financiare dar promite că își va achita datoriile. Poliţiștii spun că ancheta este abia la început și că au deschis un dosar de cercetare penală pentru înșelăciune. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la trei ani de închisoare.


Distribuie articolul

You May Also Like