Începe concursul „Împlinește un vis”, pentru scriitori aspiranți!

Distribuie articolul

Editura Universitară a anunțat deschiderea celei de-a IV-a ediții a Concursului de Manuscrise „Împlinește un vis”. Evenimentul își propune să ofere o platformă pentru scriitorii care încă nu și-au publicat lucrările.

În perioada 15 martie – 15 aprilie 2024, autorii sunt invitați să trimită romanele lor în format word, însoțite de un CV și un sinopsis, la adresa info@editurauniversitara.ro. Organizatorii promit publicarea și lansarea a cel puțin trei romane, finanțate integral de editură, în cadrul Târgului Internațional de Carte Gaudeamus din București.

Concursul se va desfășura în mai multe etape, începând cu primirea manuscriselor între 15 martie și 15 aprilie 2024, urmată de o perioadă de jurizare între 18 aprilie și 18 iunie 2024. Câștigătorii vor fi anunțați pe 20 iunie 2024, iar romanele selectate vor fi publicate și lansate în noiembrie 2024.

„O carte ne poate fi un bun prieten. Așteptăm cu emoție să vă cunoaștem operele și să împărtășim împreună bucuria literaturii,” a declarat un reprezentant al editurii.

Pentru mai multe detalii despre concurs și modalitatea de participare, sunteți invitați să vizitați site-ul oficial www.editurauniversitara.ro.


Distribuie articolul

You May Also Like