Începe a doua ediție a Conferinței Naționale de Oncologie Ginecologică și Urologică

Distribuie articolul

Joi, 7 septembrie, debutează cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale de Oncologie Ginecologică și Urologică, desfășurată la Galați. Tema aleasă pentru acest an fiind „Noi orizonturi în tratamentul multidisciplinar al cancerelor ginecologice și urologice”.

În cadrul acestui eveniment, organizat de catre Facultatea de Medicină și Farmacie Galați în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Societatea Română de Radioterapie, Societatea Română de Fizică Medicală, Colegiul Medicilor Galați, Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Galați și OAMGMAMR, organizatorii își propun să extindă ariile de dezbatere și să acopere o sferă mai largă de teme referitoare la diagnosticul și tratamentul cancerelor ginecologice și urologice.

De asemenea, organizatorii doresc să reunească la aceeași masă medici de diferite specialități, oncologi, radioterapeuți, ginecologi, urologi, chirurgi, anatomo-patologi, radiologi, fizicieni medicali, psihoterapeuți, medici de familie precum și toți profesioniștii implicați în managementul complex al acestor patologii – profesioniști dedicați și preocupați în permanență să-și împărtășească experiențele și să disemineze informațiile legate de progresele realizate într-o manieră fără precedent din domeniul oncologiei medicale, al radioterapiei și al fizicii medicale.

Manifestarea este (și) cu participare internațională și se va desfășura în perioada 7 – 9 septembrie 2023.


Distribuie articolul

You May Also Like