„Zătun 2” – o nouă zonă de agrement pentru gălăteni!

Distribuie articolul

 

 

Astăzi, la Complexul de agrement Zătun, s-a inaugurat o nouă zonă de relaxare și distracție în aer liber pentru gălățeni.

Este vorba despre extinderea complexului cu o suprafață de peste 12.500 mp, „Zătun 2” devenind astfel o oază de liniște și relaxare în mijlocul naturii.

Sunt amplasate 9 căsuțe, 3 foișoare mari pentru diverse întâlniri și un loc de joacă nou-nouț pentru copii.

În plus, pentru pasionații de pescuit, sunt amplasate 5 pontoane pescărești, oferindu-le posibilitatea gălățenilor de a se relaxa pe malul apei.

În fiecare an, Consiliul Județean Galați organizează la Balta Zătun competiții de pescuit pentru nevăzători, pentru persoane cu deficiențe locomotorii și diferite evenimente cu scop caritabil.

Proiectul „Zătun 2” este finanţat prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime și are o valoare de aproximativ 4 milioane de lei.

Cu o suprafaţă generoasă de peste 12.500 mp, „Zătun 2” devine o oază de linişte şi relaxare în mijlocul naturii. Aici, veţi descoperi 9 căsuţe dotate corespunzător, 3 foişoare mari (două de 14 persoane şi unul de 30) pentru întâlniri cu cei dragi, şi un loc de joacă cu tobogane, rampe de căţărare şi balansoare pentru copii.

De asemenea, zona extinsă a fost dotată şi cu balansoare de grădină, mese, bănci, umbrele cu învelitoare din stuf şi grătare. Totodată, pentru pasionaţii de pescuit, am pregătit nu mai puţin de 5 pontoane pescăreşti, oferindu-le posibilitatea de a se relaxa pe malul apei „, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea.


Distribuie articolul

You May Also Like