Încă un drum județean reabilitat cu bani UE 

Distribuie articolul

A fost lansat proiectul de reabilitare şi modernizare a DJ 254, pe tronsonul Iveşti-Călmăţui-Griviţa-Costache Negri.  Bugetul total al proiectului este de 33.796.055 lei. Asistenţa financiară nerambursabilă este de 33.120.133 de lei, iar cofinanţarea Consiliului Judeţean Galaţi este de 2%, adică  675.291de lei.

“Este cel de-al patrulea proiect pe fonduri europene de reabilitare şi modernizare a infrastructurii judeţene pe care îl lansez de la începutul acestui an. DJ254 leagă centrul judeţului de DN25, iar locuitorii din Costache Negri, Griviţa şi Călmăţui folosesc acest drum pentru a ajunge la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţa Persoanelor Lieşti. Vom reabilita complet 15,4 km de drum, vom amenaja spaţii pietonale, staţii de transport public de persoane şi vom instala elemente suplimentare pentru siguranţa circulaţiei”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

 

Procedurile de achiziţie publică au fost deja demarate pentru acest proiect.  Fondurile au fost obţinute în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru regiunea Dunării (SUERD).


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns