Impact violent între doi vitezomani, în „buricul”târgului

Distribuie articolul

Două mașini s-au ciocnit puternic în plină zi, într-o intersecție din centrul municipiului Galați, după ce nici unul dintre cei doi șoferi aflați la bordul lor, care circulau cu viteză sporită, nu și-a evaluat corect (și legal-n.a) șansele să treacă primul.

După impactul deosebit de violent, mașinile au ajuns pe trotuar, la ușa unei bănci comerciale. Nu înainte ca unul dintre autoturisme să se rostogolească spectaculos și să ajungă cu roatele în sus în peretele băncii, în mijlocul mai multor gălățeni care circulau liniștiți în apropiere.
Din fericire, din accident nu a rezultat nici un mort, în schimb, toți cei cinci ocupanți ai mașinilor implicate, printre care și trei copii, au fost șocați și s-au ale cu diverse traumatisme. Unul dintre copii a fost preluat de un echipaj medical și transportat de urgență la spital.
Din primele cercetări, polițiștii, ajunși rapid la fața locului, au stabilit că un autoturism (verde), condus de o femeie, în vârstă de 25 de ani, din Galați, în timp ce se deplasa pe strada Fraternității, dinspre strada Nicolae Bălcescu către strada Alexandru Ioan Cuza, când a ajuns în intersecția cu strada Domnească, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism (negru) condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani, din Galați, care avea direcția de deplasare dinspre strada Brăilei către strada Lahovari.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Distribuie articolul

You May Also Like