Hoții anului, trimiși în judecată. Gălățenii care au furat o geantă cu bani riscă ani buni de pușcărie

Distribuie articolul

Cei doi gălățeni, autori ai jafului de la Brăila, au fost trimiși în judecată. Procurorii brăileni îi acuză de furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducere ale unui vehicul neînmatriculat. Cei doi hoți se află în arest și riscă până la 15 ani de pușcărie.

Dosarul furtului este la Judecătoria Brăila. Conform documentelor, pe 15 aprilie, bărbații de 45 și 46 de ani au furat jumătate de milion de lei dintr-o mașină parcată pe o stradă din cartierul Lacu Dulce. Câteva ore mai târziu, ei au fost prinși de polițiștii gălățeni care au recuperat o parte din suma furată. Anchetatorii au stabilit că hoții au venit din Galați cu două mașini, ambele cu numere false. Așa cum se vede pe imaginile înregistrate de o cameră video stradală, în timpul furtului a fost  folosită o singură mașină care ulterior a fost abandonată în orașul Brăila. A doua mașină a fost utilizată de hoți pentru a reveni la Galați.

Polițiștii au mai aflat că hoții au spart cu patul unui pistol geamul mașinii din care au luat 500.000 de lei. La fața locului au fost găsite trei cartușe de armă neletală, nepercutate. Cei doi nu au tras cu pistolul, gloanțele căzând, cel mai probabil, în momentul în care arma a fost folosită la spargerea geamului mașinii.


Distribuie articolul

You May Also Like