Guess Who lansează albumul „Un Anonim Celebru”. Află unde va susține concertul

Distribuie articolul

După lansarea celui de-al treilea album solo și a videoclipurilor „Un Anonim Celebru”, „Stele” și „Cupidon”, în această toamnă, Guess Who a început un turneu național de promovare a albumului „Un Anonim Celebru”.

La Galaț, show-ul se anunță a fi unul plin de energie, pe durata căruia veți putea asculta în varianta live band atât piesele de pe cel mai nou album Guess Who, cât și hiturile lansate de-a lungul anilor.

Prețul unui bilet pentru concertul din Galați este 25 lei, în avans prin rețeaua www.iabilet.ro sau în seara evenimentului, la intrarea în Union Jack.

Pe durata concertului de lansare, Guess Who va fi însoțit pe scenă de band-ul său, format din Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bass), Ștefan Mihăilescu (chitară), Relu Batog (clape).

„Un Anonim Celebru” reprezintă cel de-al treilea album solo din cariera lui Guess Who și este disponibil începând din luna mai a acestui an. Materialul poate fi găsit în format digital pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele de streaming disponibile, precum și descărcat din iTunes sau Google Play. În același timp, albumul poate fi comandat online în format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau cumpărat din magazinele de specialitate din țară.
Turneul a debutat pe 5 octombrie la Timișoara și se va încheia pe data de 10 noiembrie la Arenele Romane, în București. 
Atenție, minorii cu vârsta sub 16 ani vor avea acces doar însoțiți de un adult.

Citește și: Gașca Zurli, în turneu, la Galați!


Distribuie articolul

You May Also Like