Ai programare on-line, ai prioritate! 

Distribuie articolul

Se dă start programărilor on-line și la Serviciul de Eliberare a Pașapoartelor din Galați. Începând de marți, 5 septembrie, persoanele care au programare on-line au prioritate la ghișeele Serviciului de Pașapoarte, indiferent cât de mare este coada sau că oamenii de rând au bonuri de ordine.

”Introducem treptat această metodă a programării on-line. Pentru început, vom merge în paralel și cu programări on-line, și cu bonuri de ordine, însă, pe viitor, vom lucra doar cu programările on-line. Metoda dă rezultate foarte bune în București și în alte județe, ba chiar și la colegii din alte structuri care lucrează cu publicul”, ne-a declarat șeful Serviciului Public Comunitar de Evidență și Eliberarea a Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) Galați, comisarul șef Aurelian Păduraru.

Pentru programări, persoanelor interesate trebuie să intre pe portalul www.epasapoarte.ro, în secțiunea ”programare”. Programările on-line sunt folosite de pe 21 august și la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Galați. Din primele zile de implementare a acestei metode, s-au redus semnificativ cozile cozile, iar timpul de așteptare la ghișee s-a diminuat considerabil.


Distribuie articolul

You May Also Like