Gălățenii aleargă pentru Raul

Distribuie articolul

“Dragi alergători, dragi oameni de bine și cu suflet imens, vă prezint un caz emoționant al unui băiețel de 10 ani pe nume Baba Raul Marius care a fost operat de tumoare la creier în anul 2014 și de două ori s-a intervenit pentru a i  se scoate lichidul acumulat la creier.

El are nevoie de neapărat de tratamente de recuperare psihomotorie. Aceste tratamente sunt extrem de costisitoare, Raul mergând doar de câteva ori, și cu prea mari pauze între tratamente, astfel că Raul regresează foarte repede, iar tratamentele își pierd efectul.

Pe scurt Raul are nevoie de cel puțin 4 cure de tratament a câte 3 săptămâni fiecare cu pauză de o săptămâna între ele.

Tratamentul cel mai ieftin costă 2500 ron, depinde de spitalul în care reușește să găsească loc. Astfel Raul are nevoie de 10.000 ron cel puțin.

Specific că Raul e îngrijit de bunica lui, Mariana. Mama l-a părăsit când acesta s-a îmbolnăvit, iar tatăl acestuia s-a recăsătorit.

Bunica Mariana e trup și suflet pntru nepoțelul ei.

Aceștia se descurcă financiar foarte greu, trăind cu doar 900 ron lunar.

De aceea vă invit cu drag la primul eveniment caritabil din acest an, eveniment în cadrul căruia se va alerga în limita a zece ture de Grădina Publică, duminică, 18 februarie, fiecare alergător parcurgând orice distanță dorește, în funcție de posibilitățile fizice.

Vom avea un punct de revitalizare cu apaă sau ceai fierbinte, în funcție de temperatura de afară, batoane proteice, ciocolată și fructe.

Donațiile se vor face la locul desfășurării evenimentului, într-o urnă special amenajată, fiecare participant donând orice sumă dorește, în funcție de posibilități.

Încălzirea de dinaintea alergării va fi asigurată de către un personal trainer EliteGym Galați, pe fond muzical activ.

La finalul evenimentului, fiecare participant va primi o diplomă.

Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a-i oferi o speranță acestui băiețel care nu știe, din păcate, ce înseamnă frumusețea copilăriei”, declară organizatorul evenimentelor de acest gen, Cristian Onofrei (tel.0742144889).

 


Distribuie articolul

You May Also Like