Fotbaliștii de la Oțelul, se pregătesc în Austria, la 1000 de metri altitudine!

Distribuie articolul

 

 

SC Oțelul Galați se află de două zile în cel de-al doilea cantonament de pregătire, în Austria. Mai exact în localitatea Mönichkirchen, aflată la 1000 de metri altitudine, din districtul Neunkirchen, asta după ce s-a finalizat de-acum tradiționala perioadă de pregătire de la Vatra Dornei.

Pentru acest cantonament ce va dura până pe 4 iulie, staff-ul oțelar a decis să fie disputate și patru partide de verificare care vor fi anunțate ulterior.

Lotul de jucători deplasat în Austria este următorul:

Portari: Maksym Kovalov, Iustin Popescu, Gabriel Ursu

Fundași: Mihai Adăscăliței, Jonathan Cissé, Teodor Farcaș, David Maftei, Andrei Rus, François Yabré, Milen Zhelev

Mijlocași: Cristian Chira, Juri Cisotti, Vasilije Djurić, Joao Pedro Lameira, Frederic Maciel, Ionuț Neagu, Neluț Roșu, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulić

Atacanți: Albert Hofman, Stipe Jurić, Alexandru Pop

Nu au făcut deplasarea portarul Cosmin Dur-Bozoancă, în recuperare după intervenția chirurgicală suferită la umăr, fundașul Miguel Gomes Silva, probleme medicale, și mijlocașul Denis Bordun, care susține examenul de Bacalaureat.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a anunțat că in acest cantonament se preconizează încă 3-4 transferuri pe câteva posturi neacoperite integral, prioritatea fiind aducerea unui fundaș central de valoare.

În altă ordine de idei, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat că programul ediției Superligii 2024-2025 va fi stabilit în ședința Adunării Generale din 1 iulie.

Trei zile mai târziu, pe 4 iulie, va fi deschis oficial noul sezon fotbalistic, fiind programată Supercupa României intre FCSB și Corvinul Hunedoara.

Startul Superligii este programat pentru 13 iulie, destul de devreme comparativ cu alți ani, cu o zi înainte de a se juca finala Campionatului European din Germania.

Un parcurs mai lung al naționalei României, ar putea să dea peste cap startul Superligii, dar asta, nu-i așa, ar fi ultima problemă. Parcursul naționalei României să fie cât mai lung, pentru că putem amâna startul Superligii cu o săptămână-două in dauna performanței tricolorilor.

 

Conducerea administrativă a clubului gălățean a anunțat că sunt în continuare disponibile abonamente pentru suporteri, acestea având reduceri substanțiale și avantaje financiare

Achiziționarea unui abonament pentru întregul sezon reprezintă o economie semnificativă față de biletele pentru fiecare meci în parte. Pe lângă faptul că prețurile abonamentelor raportate la numărul de meciuri și cel al biletelor oferă un discount considerabil, se poate evita și situația în care la unele meciuri costul unui tichet de acces să fie unul mai mare decât cel anunțat la startul sezonului.
Abonamentele SC Oțelul Galați pentru sezonul 2024/25 vor avea valabilitate la toate jocurile disputate de echipa noastră pe teren propriu: Superliga (15 meciuri – sezonul regular, plus meciuri – play-off/play-out) și bonus pentru partidele din Cupa României, indiferent în ce fază a competiției se vor disputa meciurile.

Astăzi, 25 iunie, managerul tehnic Dorinel Munteanu își aniversează ziua de naștere! 

Născut la 25 iunie 1968 în localitatea Grădinari din județul Caraș Severin, Munti este recordmanul selecțiilor în naționala României din toate timpurile, și totodată antrenorul ce a adus un trofeu în Moldova. Titlul de campioană- Otelul Galați, în 2011.

La multi ani, sănătate și succese multiple!

 

 


Distribuie articolul

You May Also Like