Fostul fotbalist gălățean Dănuț Lupu, iară după gratii!

Distribuie articolul

 

 

Dănuţ Lupu a fost condamnat în această dimineață la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare. Conform prosport.ro, Dănuţ Lupu trebuie să se predea astăzi la penitenciarul Rahova.

Reacțiile din zona fotbalistică națională n-au întârziat să apară.

Oare de ce este cu executare? Sunt oameni care fac lucruri mai grave. Am văzut cazuri asemănătoare când au luat cu suspendare. Sau să stea în arest la domiciliu„, a spus Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj.

„Putea să facă muncă în folosul societăţii„, a spus şi Mihai Stoichiţă.

Dănuţ Lupu, condamnat definitiv la 7 luni şi 10 zile de închisoare pentru conducere a unui autoturism fără a avea permis de conducere.

 

 

CAB în dosarul penal nr 13016/1748/2022 respinge Apelul inculpatului Dănuț Lupu.

02.10.2023
Ora estimata: 09:00
Complet: S2 C6 A
Tip solutie: Respins apel
Solutia pe scurt: DP 1401/A/ În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de către apelantul inculpat Lupu Dănuţ împotriva sentinţei penale nr. 79/16.02.2023, pronunţată de Judecătoria Cornetu în dosarul nr. 13016/1748/2022. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală obligă pe apelantul inculpat la plata sumei de 500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi a procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 2 octombrie 2023.
Document: Hotarâre 1401/2023 02.10.2023”, este hotărârea în cazul în care Dănuț Lupu a fost condamnat.

 

 

Dănuţ Lupu a spus că a fost nevoit să conducă fără permis. El a reiterat că regretă că a comis acea faptă, dar a subliniat că nu a avut ce face.

Dragi copii, să știți că viața e mai importantă decât toate. Nu mai urcați fără permis și băuți la volan. De droguri nici nu mai zic.

Pentru a te urca băut sau drogat la volan e o faptă penală. Știți cum e, în România tinerii au înțeles democrația greșit.

 M-am urcat la volan doar că trebuia să ajung la spital, pentru că îmi era foarte rău. Nu am făcut accident, nu am fost băut. Am ajuns la spital și mi s-a făcut ce a trebuit.

Poate că dacă nu urcam la volan eram mort. Regret că m-am urcat, dar eu cred că viața și sănătatea unui om sunt mai importante ca orice. În zona în care eram nu puteam să sun la 112”, a spus Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu nu mai are permis de 20 de ani. Acesta a încercat de mai multe ori să îl ia, dar a picat de fiecare dată proba teoretică. În 2001, Dănuţ Lupu a fost prins la volan cu o alcoolemie mult peste limită, iar magistraţii au decis să îi anuleze documentul.

De asemenea, Lupu a mai avut probleme cu legea pe vremea când evolua la echipa greacă Panathinaikos Atena. În 1991, el a fost arestat fiind găsit vinovat că ar fi capul unei bande de hoți din România.

Tot atunci, a avut o altercație violentă cu președintele clubului la care evolua.


Distribuie articolul

You May Also Like