Forțe de ordine sporite pentru vacanța de 1 mai  

Distribuie articolul

Peste 600 de polițiști și jandarmi din Galați vor asigura măsurile de ordine publică pe durata minivacanței de 1 mai. Poliția județului Galați va scoate pe străzi cel puțin 300 de polițiști, pentru asigurarea ordinii publice, dar și pentru monitorizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor cu urmări grave. Toate radarele Poliției Rutiere vor fi pe străzile din Galați, dar și pe principalele șosele din județ. Și Jandarmeria iese în stradă cu efective sporite. Cel puțin 120 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică pe durata minivacanței de 1 mai.

”Vom asigura măsurile de ordine ce ne revin, conform legii, astfel încât gălățenii să aibă o vacanță în siguranță”, a precizat șeful IJJ Galați, col. Dănuț Vasilică.

Poliția Locală din Galați are 200 de agenți în stradă pentru asigurarea ordinii publice pe parcursul minivacanței. Vizate sunt principalele locuri de promenadă și agrement.

”Planul de măsuri ESTIVAL 2018 va fi lansat de Poliția Locală Galați astăzi,  27 aprilie 2018, ora 1700, simultan în cinci locații (Faleza Dunării, Parc Viva, Grădina Publică, Orășelul Copiilor, Parc Cloșca). În perioada 27 aprilie – 01 mai 2018, în cadrul Planul de măsuri ESTIVAL 2018, în dispozitiv vor fi peste 200 de polițiști locali”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like