„Feerie de iarnă – Revelion în stradă”

Distribuie articolul

Și anul acesta, la trecerea dintre ani, gălățenii vor putea petrece Revelionul în stradă.

Potrivit unei informări a Biroului de presă din cadrul Primăriei Galați, suntem anunțați că noaptea dintre anii 2023 și 2024 va fi marcată de un spectaculos show de muzică și lumini sub denumirea „Feerie de iarnă – Revelion în stradă”

De această dată suntem asigurați că vor fi lansate artificii în trei zone diferite ale orașului, pentru spectaculozitate și…pentru ca „tot gălățeanul” să se bucure de show-ul aerian.

Centrul distracției va fi Inelul de Rocadă, de unde la miezul nopții va fi lansat un imens foc de artificii, alte două spectacole incandescente specifice Revelionului fiind programate la Shopping City Galați și la Grădina Publică.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor de Revelion, b-dul Siderurgiștilor, pe tronsonul cuprins între str. Gheorghe Asachi și Inelul de Rocadă, va fi închis pe ambele sensuri de mers în intervalul 31 decembrie, ora 22.00 – 1 ianuarie, ora 2.30.

Programul dedicat zilei de 31 decembrie va cuprinde și un show al cunoscutului DJ Manuel Riva, care va încinge atmosfera în zona Casa Roșie începând cu ora 22.00.


Distribuie articolul

You May Also Like