Fazanul pemepisto-socialist Cristache, copy-paste de la PMP, sector 6

Distribuie articolul

Omulețul ăsta nu pare a se face bine prea curând. După ce a dispărut fără urmă din politica locală, ne-a spus prin vara trecută că la partid se cam calcă apa.

Apoi, s-a ploconit la ayatollahul Dani Nica până a primit postul inimii lui, acela de director RAR.

Nu s-a mai auzit de făzăneala lui Cristache de bună vreme, asta și pentru că la un moment dat alesese greșit, tabăra din PMP. L-a preferat pe Diaconescu lui Tomac, iar alegerea ca mai toate opțiunile lui Cristache în politică, fiind falimentară prin excelență.

Acum să ne amintim cum acum trei ani, în campaniile electorale se dădea de ceasul morții pe la toate televiziunile că la Galați, PMP nu e băgat în seamă, că dreapta nu e unită, că PNL face jocul PSD și tot soiul de făzănisme dintr-astea gingașe.

A trecut vremea, iar Cristache a plecat în bejenie pe la PSD pentru a obține ceva favoruri personale. Și le-a obținut. Cu ce preț? Acela de…fazan.ro!

Omul acum postează pe rețelele de socializare, la plesneală, tot ce debitează ăia de la București, ultima sa realizare fiind un copy paste a celor de la Sectorul 6 in care PMP-iștii locului bat câmpii cu grație.

Acum, așteptări prea mari de la Cristache nu prea avem, cum sincer cred că n-a avut nimeni vreodată. Mediocritatea politică asezonată cu intelectul precar al fazanului n-ar prea putea face casă bună cu vreo formațiune politică serioasă de dreapta. Era practic un alt motiv pentru care toți cei din dreapta eșichierului politic local fugeau ca dracul de tămâie de Cristache.

Și foarte probabil, nu s-au oprit din alergat nici astăzi…


Distribuie articolul

You May Also Like