Fain la petrecerea de Ziua Doamnelor PSD de la Tecuci! Data viitoare venim și noi, să prindem ceva live-uri…

Distribuie articolul

 

 

 

Cum era? Să petrecem românește?

Scandal la petrecerea PSD din Tecuci. Un participant la eveniment, membru de partid după cum spun localnicii, a fost găsit în stare avansată de ebrietate, umilit și lăsat semidezbrăcat în curtea salonului de evenimente.

La sfârșitul săptămânii trecute, petrecerea organizată de PSD, în Tecuci, de Ziua Femeii a avut un final halucinant.

Cum mai marii de la PSD Galați au părăsit sala de evenimente la o oră rezonabilă, petrecerea a continuat. Dar a continuat prost!

Un membru al partidului, nu se știe dacă din Tecuci sau din localitățile din proximitatea celui de-al doilea municipiu al județului, a fost găsit într-o stare avansată de ebrietate, umilit, fiind ulterior abandonat semidezbrăcat în curtea salonului de evenimente.

Este cert că la petrecerea respectivă consumul de alcool nu a fost tocmai moderat, dar cert, personajul din imagine a servit fără sifon.

Pe rețelele de socializare tecucene, și aici mă refer mai cu seamă la grupurile civice sau chiar de presă, de câteva zile se dezbate acest subiect, ce nu a fost deloc mediatizat în mass media gălățeană.

Este limpede că oamenii sunt indignați pentru cele întâmplate, mai cu seamă că vorbim despre un eveniment destinat în primul rând doamnelor și domnișoarelor, nemaipunând la socoteală că organizarea aparținea unei formațiuni politice.

Acum, fără a fi avocatul nimănui, este clar că astfel de specimene, bețivi notorii ca să le spunem pe nume, îi putem regăsi pe la toate partidele.

 Cum ar veni, fiecare cu bețivii din dotare…


Distribuie articolul

You May Also Like