EDITORIAL PAMFLET/ Penibilul Costică iar a consumat fără sifon!

Distribuie articolul

Se buburuză iar Nea Costică pe viețuitoarele din ogrăzile mai suficiente, intelectual vorbind. După ce camaradul concurent, Pucky l-a surclasat în ultima vreme la ieșitul în decor cu idioțenii socialiste, măritatul din Bujoru’ pare să nu mai suporte conopida putredă de sub biroul său și a pus mâna pe baionetă.

Supărăcios încă dinainte de a se naște, Costică și-a spus năduful la două babe amorțite plus un voyeur inocentin la vreme de lunch.

Bă, gata am găsit. Dăm Guvernul în judecată. Penală. Să-i facem cum ne spun și ei nouă. Bă Guvern Penal, ați dat la ai voștri mai mult și la ai noștri mai puțin. Păi de ce? Ai noștri „e” mai mulți, au cheltuieli mai mari, șpăgi la fel de mari, datorii și mai mari din campaniile electorale, asistați social de ținut în brațe, amante prin alte puncte cardinale bașca bucățica ce trebuie musai virată la partid. La judecata penală!

„6,7 milioane lei împărțiți total discreționar!” Adică de ce la Ghidigeni, unde treaba se mișcă binișor de peste un deceniu cu un primar liberal s-a putut da iar la Pechea, cu socialistul furios Măncilă, nu? Pai bre, Costică, la Pechea sau Piscu ca să nu mai vorbim de Frumușița sau Tulucești ai niște primari pe care i-aș lăsa liniștit fără vreo finanțare. Ai pe-acolo așa oportunități neexploatate doar pe cauză de puturoșenie și o stare acută de indolență. Că i-a votat poporul, foarte bine, au primarul ce-l merită, dar să nu țipe mai apoi că trăiesc în sărăcie că alegerea doar a lor a fost.

Revenind la tine, Nea Costică, ok, declarațiile politice le accept chiar dacă-s idioate și știi la fel de bine ca și mine că nu vor avea vreo finalitate. Să trimiți Guvernul la judecata penală pentru rectificare? Părerea mea, un sfat pentru data viitoare când mai debitezi de-astea. Mai pune și sifon! Nu de alta dar riști ca penibilul din tine să fie mai agresiv decât măritișul de-odinioară.

Costică, la 14 octombrie 2019, Guvernul socialist Dăncilă – Veorica Vasilica, poate-ți spune ceva numele sau poate-ți era dor de prima tâmpită a nației douăzecidouăzeci, emitea o anomalie numită Ordonanța 12 privind rectificarea bugetară, chiar când era cu un pas în groapa demiterii. Dacă nu-ți amintești hai să vedem unde ați direcționat voi, socialiștii, acea rectificare.

Din presa vremii, Costică…

Guvernul a adoptat, in sedinta de luni, rectificarea bugetara de 1,4 miliarde de lei, asa cum Viorica Dancila a promis de doua ori in cursul saptamanii trecute. Banii sunt destinati baronilor si primarilor PSD.

UPDATE Ministrul Finantelor a anuntat, la finalul sedintei de guvern, rectificarea bugetara de 1,4 miliarde de lei.

„Am adoptat un proiect de hotarare asteptat de comunitatile locale si anume 1,4 miliarde de lei pentru diferite capitole de cheltuieli, asa cum au fost prevazute in Ordonanta de urgenta 12/2019. Scopul acestei hotarari de guvern este acela de a asigura toate cheltuielile de functionare a bugetelor locale. Este un lucru normal ca dupa ordonanta privind rectificarea pe 2019 sa avem o astfel de hotarare de guvern.

Am vazut ca au fost fel de fel de discutii pe acest subiect. De asemenea, este o decizie luata prin Ordonanta 12, aceasta hotarare de guvern nu face decat sa puna in acord ceea ce ordonanta mentioneaza si o impartire in mod transparent a acestor sume catre comunitatile locale, cum spuneam, in ordinea pe care ordonanta o mentioneaza vis-a-vis de solicitarile pe care comunitatile locale le-au transmis catre Ministerul de Finante”, a afirmat Eugen Teodorovici, la finalul sedintei de Guvern de luni.

Premierul Viorica Dancila nu a anuntat, insa, la inceputul sedintei de guvern ca va adopta un asemenea act normativ „In prezent, guvernul nu mai poate adopta decat acte de administrare a tarii”, a spus Dancila. Peste 90% din discursul premierului a constat din atacuri la adresa lui Iohannis si a Opozitiei, fara a spune nimic de hotararea pein care aloca 1,4 miliarde de lei baronilor PSD.

Bun, mai pe corecte știi cum s-a tradus chestia asta?

Tun de 1,4 miliarde lei pe ultima 100 de metri: Viorica le-a dat bani primarilor pentru cheltuieli de personal și alte cheltuieli urgente.

Adică: ăștia și-au umplut primăriile cu neamuri, pile și amante care nu fac nimic, dar au salarii bune. Bineînțeles, primăriile au dat faliment și acum stau cu mâna întinsă.

Ar fi interesant de văzut câte din 1600 de localități au dat tot bugetul pe salarii.

Costică, poate unora ipocrizia le șade bine. Dar pe tine nici asta nu te prinde. Mai încearcă. Mergi la luat de lecții de la profu’ Pucky!


Distribuie articolul

You May Also Like