E clar! S-a țâcnit și Ayatollahul!

Distribuie articolul

Mie de regulă îmi plac interviurile regizate pentru singur motiv că îți dai seama de anduranța lor înainte ca un personaj – cel ce realizează interviul sau cel intervievat – să-și arate caninii pe sticlă.

Rânjetul degajat coroborat cu idioțenia primelor întrebări provoacă de cele mai multe ori un reflux gastric ce cu greu îl poți controla.
Am urmărit dăunăzi un simulacru de interviu, unul ce pare desprins din galeria vomitivă a presei, cu întrebări servite de o tanti ce părea chelneriță după glas și cu ceva răspunsuri elucubrate fix ca la depozițiile martorilor din anchetele odioasei Miliții de cândva.

N-am să comentez ce delirează Ayatollahul Nica – se pare că-i un tip ușor cam nevorbit!- pentru că veți putea urmări întreg Delirium Tremens în finalul acestor rânduri.

Habar n-am prin ce tip de influență mai înghite electoratul socialiștilor așa limbi în urechi la drum de seară, și nici măcar nu-mi pot imagina un individ cu ceva carte aprobând un așa jalnic discurs. Cu toate că termenul discurs e mult prea pretențios pentru individul în cauză. Cel mult 1000 de cuvinte are in vocabularul său, Dan Nica, cel ce ține Galațiul în beznă de vreo două decenii.
Fie primit, coane!

https://fb.watch/8JBzT_ajMl/


Distribuie articolul

You May Also Like